Információk az új tanév kezdéséhez

Tisztelt Szülők és Diákok!
Az alábbiakban megtalálják a tanévkezdéshez kapcsolódó fontos információkat:

ADMINISZTRÁCIÓS ÜGYELET A NYÁRI HÓNAPOKBAN
Hivatalos iskolai ügyek intézhetők 9 – 14 óra között az alábbi napokon:  június 24., július 8., július 22., augusztus 5., augusztus 19. Elérhetőség: 06-72-450-351  afg@arpad-pecs.hu

TÁJÉKOZTATÓ A TANKÖNYVELLÁTÁSRÓL

TANÉVNYITÓ ÜNNEPÉLY

Amint azt év végi tájékoztatónkban jeleztük, idén minden diákunk számára tartunk tanévnyitó ünnepélyeket. Ezek keretében adjuk át a jutalomkönyveket is a 2019-2020. tanévben kiemelkedő eredményeket elért diákjainknak. Augusztus 31-én 17 órakor az általános iskolások ünnepsége lesz, szeptember 1-jén 8 órakor a gimnazistáké. Megjelenés iskolai ünneplő ruhában, nyakkendővel. Szeretettel várjuk diákjainkat az új tanévben!

A TANÉV ELSŐ TANÍTÁSI NAPJA: 2020. szeptember 1. (kedd):

Az iskolába érkezés időpontja minden diákunk számára: 745. Az osztályok a saját osztálytermükben gyülekeznek. /A terembeosztás a portai faliújságon lesz olvasható/. A gimnazisták osztályfőnökük vezetésével vonulnak le az ünnepélyre. Az első tanítási napon 4 osztályfőnöki órát tartunk.

A JAVÍTÓ- ÉS OSZTÁLYOZÓVIZSGÁK IDŐPONTJAI

A SZÜKSÉGES TANESZKÖZÖK LISTÁJA A 2020-2021. TANÉVBEN

A KULTURÁLIS HOZZÁJÁRULÁS BEFIZETÉSE
A gimnáziumi alapítvány köszöni a tavalyi hozzájárulásokat, és kéri a Szülőket, hogy amennyiben tehetik, a hozzájárulást átutalással fizessék be az OTP 11731001-20138217 számlaszámra. Ne felejtsék el feltüntetni gyermekük nevét és osztályát. Akinek nem áll módjában utalni, sárga csekket kérhet az iskola portáján. A támogatás összege változatlan, és akár két részletben is fizethető. Az első részletfizetési határideje: szeptember 15. (a színházbérletek miatt). Köszönjük.