Tavaszi jeles napok, megemlékezések

A víz napján - immár hagyományosan - ismét kékbe öltöztünk. Nagyon örülünk, hogy sokan fejezték ki ily módon, hogy fontos számukra vizeink megóvása és a takarékos vízhasználat. A program kiegészítéseként vizes játékokkal vártuk érdeklődő diákjainkat az óraközi szünetekben az aulában. A gyerekek "megtisztították a szennyezett tavakat", memóriajátékot játszhattak, lépkedhettek a cápákkal teli tengerben. Köszönjük Molnár Editnek a gyönyörű dekorációt és a program lebonyolítását. A szervező Rácz Etelka, ökoiskolai koordinátor volt.

Április 11-én ünnepeltük a magyar költészet napját. A jeles nap alkalmából diákjaink - könyvtáros tanárunk, Büki Bernadett vezetésével – illetve elkészítették híres költőink portréját, és mindegyikhez fűztek egy-egy szép vagy tanulságos idézetet. Az alkotások az alulában és a folyosókon láthatók, olvashatók. 

Szintén az aulában nyílt kis kiállítás a holokauszt emléknap kapcsán, melyet Fromvald Nikoletta tanárnő állított össze. Osztályaink történelemórákon emlékeznek meg az áldozatokról.